Basic woonstijl

Basic: Deze stijl kan ook omschreven worden als simple chic en is te herkennen aan de duurzame materialen, eenvoudige doch goede meubels en luxueuze afwerkingen. Dus geen IKEA-gedachten bij deze basic interieur!

Heel basic zijn The Shakers; zij waren in de18e eeuw een religieuze sekte en geloofden dat schoonheid en perfectie gehaald konden worden door simpel en puur te leven. Deze zeer autarkische gemeenschap kende weinig privĂ© bezittingen en vervaardigde hun handgemaakte meubels hoofdzakelijk uit hout. De basis van deze stijl is ingetogen doch aangenaam en het verlangen naar eenvoud, luchtigheid en harmonie houdt het chique eigentijds 'simpel'. Echter een kamer waarin alles exact op elkaar is afgestemd tot en met de kleuren oogt al vrij snel saai. Vandaar dat het een goed idee is om in je woon- slaap- of badkamer een eyecatcher te hebben. Dit kan van alles zijn, van een mooie spiegel tot een grote openhaard. De toon wordt al gezet bij het intree; een eenvoudig kleurvlak met een houten lijst is al een prachtige lambrisering. Natuursteen oogt warm als het gecombineerd wordt met hout of sisal. Verschillende nuances van grijs staan zakelijk maar ook vriendelijk. Materialen die met zorg behandeld en uitgekozen worden voor een samenhangend geheel.
Donkere houtsoorten, zoals teak en jatoba, kunnen ondanks de voorkeur voor sobere kleuren zorgen voor een touch of klasse en warmte. Door je meubels een rustig decor te geven zal hun kwaliteiten niet aan de aandacht ontsnappen. Stoelen en banken zijn daarom bekleed met pure en onbewerkte materialen als wol en linnen en hebben ongecompliceerde dessins.

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066