Cool lounge woonstijl


Cool lounge:
Als je van je huis een oase van rust en comfort wilt maken dat uitnodigt om te ontspannen op banken met grote kussens en zachte vloerkleden is deze stijl meer dan geschikt hiervoor! Het werkwoord lounge betekent flaneren of ontspannen en dat komt terug in de meubels en inrichting van de kamer.

Met lounge kan je verschillende kanten opgaan wat betreft kleur, maar voor zowel zakelijk als privé geldt dat strakke designmeubels zich uitstekend lenen voor dit thema en dat hier geen overdaad aan is.
Lounge staat immers ook gelijk aan modern minimalisme voor een strakke doch ontspannend ogend interieur. Tegenwoordig is lounge een veelgebruikte term voor nachtclubs en bars die kiezen voor een donker interieur, maar voor privé doeleinden zijn lichte kleuren wellicht wat prettiger. In een woonkamer van deze stijl zie je bijvoorbeeld een grote hoekbank en chaise-longues van goede kwaliteit met daarop grote kussens, een hoogpolig tapijt of een dik tapijt. Alles kan als het maar lekker zit. De verlichting in je huis speelt ook een essentiële rol in de sfeer die je wilt creëren; over het algemeen is er weinig natuurlijk licht dus moet je een verlichting aanbrengen in de vorm van moderne lampen om de relaxte sfeer in stand te houden. Spotlights zijn hiervoor erg geschikt.

 

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066