Cottage landhuisstijl


Bij een cottage landhuisstijl moet je denken aan een kleurrijke, gezellige uitstraling. De uitstraling kenmerkt zich door geschilderd en/of versierde meubels met sierlijke lijnen, textuur elementen zoals manden, beadboard wanden en natuurlijke vezels en tapijten. Ook moet je denken aan verweerde afwerkingen en kleuren die rechtstreeks van een uitbundige bloementuin komen.

Je denkt bijvoorbeeld aan zuiver botanische kleuren. Licht abrikoos, stoffige roze en groene tinten die verrekend zijn met felle kleuren zoals vlekken van fucshia en zonnebloem geel. Bij je interieur moet je denken aan ijzer en rieten meubels. Deze zijn comfortabel en stijlvol bedekt met kussens en gebloemde stoffen. Een tweedehands houten bank krijgt een nieuwe blik met witte verf en nieuwe knoppen.

Laag voor laag worden gebloemde stoffen worden gecombineerd met strepen, vaste stoffen, trim en extralegale voor het visuele belang. Bij de afwerking moet je denken aan oppervlaken die slijtage van leeftijd laten zien zonder overdreven rustiek. Een combinatie van oppervlakken en schitteringen haastig naast elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een stuk geglazuurd aarderwerk samen met een verweerde tin plant.

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066