Nature stijl

Nature: Een decoratieve houten trap als boekenladder, een plantenlab, veel hout en steen. Alles kan bij het thema Nature! Dieren staan symbool voor de natuur, dus als je bijvoorbeeld vogels houdt kan je in de woonkamer heel theatraal een gietijzeren volière zetten. Dit geeft niet alleen meer ruimte vanwege het doorkijkeffect, maar draagt ook bij aan de sfeer van de natuur.

Evenals bij de stijl van modern rustiek zijn de hoofdkleuren vooral neutraal en licht. Je kan natuurlijk ook kiezen om met donkere kleuren te verven, als je maar de in huis haalt. De meubels die je in je vertrekken gebruikt zijn dan ook gemaakt van natuurproducten en grondstoffen, zoals hout, ijzer en diverse steensoorten.  De stoelen en de eettafel in de eetkamer zijn uit een massief hout vervaardigd en het liefst wat grover bewerkt dan in bijvoorbeeld een klassieke inrichting. Gietijzeren stoelen die niet meer lekker zitten hoeven niet weggegooid te worden, ze kunnen namelijk prima dienst doen als bijzettafels of nachtkastjes! 
Mensen met groene vingers kunnen ook dit thema verder doorvoeren door een kas te hebben waarin kruiden gehouden worden, gegarandeerd een echte blikvanger!


conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066