Keuken

Novo bouwt en verbouwt alle soorten keukens, meestal wordt de keuken door de keukenspecialist/verkoper zelf geplaatst, in ieder geval als de keuken in Duitsland is aangeschaft. Als het om een Ikea keuken gaat dan plaatsen wij de keuken. 

In geval van levering van een keuken door een nederlandse leverancier dan kan het zijn dat u de keuze krijgt. Als het om een echt granito blad gaat raden wij u aan daar een specialist voor te vinden, maar het plaatsen van keuken met een composiet of houtenblad doen wij regelmatig. Ook hier weer een keuze voor vloerverwarming, of (design) radiatoren, kunststof of houten kozijnen, eiken of luxe bamboe houtenvloeren plaatsen danwel tegelen met tegels, granito of marmer danwel de populaire gietvloer.

 

Keuken inrichting advies

Bekijk onze Keuken advies pagina met specifieke inrichtings tips en trends op het gebied van woonkamer inrichting.  

 

Referenties

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa's tot stad appartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers, etc. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! Kijk ook eens op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons.

novobouw bezichtiging aanvragen

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066