WC advies

WC advies

Een zwevend toilet is niet alleen fraai om te zien, maar biedt ook de mogelijkheid om het gemakkelijk schoon te houden (met name onder het toilet) en is dus zeer hygiënisch.

Waar u echt op moet letten:
Hangsysteem: wij raden u af om te bezuinigen op het hangsysteem. Dit omdat het gehele hangtoilet daar op steunt. Een badkamer en toilet blijven (ook al is het achter de muur) vochtige ruimtes met verhoogd risico op corrosie. Het hangsysteem bestaat uit een metalen frame op poten. Maar die kunnen dus wel doorroesten, of bezwijken onder zwaar gewicht of spelende kinderen. Daarom kan u beter een kwaliteit frame van bijvoorbeeld Geberit www.geberit.nl aanschaffen, want die zijn van extra dik metaal gemaakt en hebben een goede anti-roest coating. Bovendien heeft Geberit tegenwoordig ook nog een hele fraaie totaal oplossing, Geberit Monolith genaamd, die wij voor u kunnen bestellen en plaatsen (prijs op aanvraag) Link naar de Geberit Monolith: http://www.geberit.nl/geberit/inet/nl/wcmsnl.nsf/pages/prod-pron-28

Kalkbestendig keramiek & hygiënisch keramiek: ook hier zal de investering zich terug kunnen verdienen. De betere merken toiletpotten (Villeroy & Boch, Sphinx etc) voeren dit soort opties. Bij kalkbestendig keramiek is schoonmaken gemakkelijker en vergt minder schoonmaakmiddel, maar belangrijker nog zal de levensduur langer zijn. Met kleine kinderen in de buurt kan het een prettig idee zijn dat de toiletpot altijd hygiënisch is door het zelfreinigende vermogen van de verwerkte zilverionen. Voor meer informatie zie de websites http://www.villeroy-boch.com of http://www.sphinx.nl.

Toiletbril: denk aan een Soft Closing en/of Clicksysteem:
Soft Closing: sinds de televisieserie “Het Blok” is de zacht neergaande toiletbril niet meer weg te denken door de nadruk die “Brad en Tobias” daarop legden. Toch bestaat het principe al enige tijd. Desalniettemin is het een mooi systeem dat het irritante gekletter van de toiletbril voorkomt.
Clicksysteem: een toiletbril die met één beweging van de pot afkan. Dat betekent makkelijk schoonmaken!

Het fontein
Wasbak: let bij de keuze van het fonteintje in de toiletruimte erop dat deze voldoende diepte heeft, zodat men gemakkelijk handen kan wassen in de kleine wasbak. 
Afvoer: Novo kan afvoerpijpen in de muur verwerken. Dit, in combinatie met een design siffon, ziet er zeer verzorgd en fraai uit.

Tegelwerk
Wat voor tegels zijn het beste? en wat voor voeg? In termen van hygiene en dus zeker in de fase met kleine kinderen is het verstandiger om voor een gladdere tegel met een zo klein mogelijke voeg te gaan. Verder maken donkere tegels een ruimte klein, dus dat lijkt niet verstandig in het kleinste kamertje......Maar een beetje contrast heb je altijd nodig, anders wordt het flets. 

conversation

Novo op social media

social facebook box blue 32pinterest-logosocial twitter box blue 32social google box blue 32social linkedin box blue 32

bouwend-nederland-logo klein

Clipboard-new

Aanvraag bezichtiging

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.
Aanvraagformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

home

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066