Skip to main content

Planning

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Planning

Planning is projectmanagement en timemanagement! Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker…..

Of een bouw of verbouwtraject prettig en succesvol verloopt hangt voor een heel erg groot deel samen met de planning. Bovendien scheelt het ook nog eens heel veel tijd en dus geld als de planning goed in elkaar zit. Het belangrijkste om tot een goede planning te komen is: weten wat je wilt!

Dat wil zeggen, wat moet het uiteindelijke eindresultaat nu echt zijn? Kan je het echt tot in detail voor je ogen zien? Doorleef je het? Zie je een filmpje als je je ogen dicht doet waarin je jezelf door bepaalde vertrekken heen ziet lopen en aan het werk ziet en weet je precies wat je op welke plek wilt hebben?

Mooi, dat is het juiste uitgangspunt. Nu alles op papier zetten en goed uitzoeken wat de doorlooptijden en de volgtijdelijkheden zijn. Dan nog alles op de juiste manier in elkaar schuiven en de planning is af.

Eigenlijk klinkt het heel simpel…en zo simpel is het ook!

Hele goede planners hebben niet eens een kladblok, laat staan een spreadsheet nodig om toch tot excellente planningsresultaten te komen. Maar zaken op papier zetten en ondersteunende software gebruiken kan zeker helpen. Wat wel opmerkelijk is, is dat goede planners veel tijd aan de planning besteden en minder goede planners te weinig tijd er aan besteden. De goede planners verdienen hun investering in tijd in de regel dubbel en dwars terug.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl