Skip to main content

NovoExpertise

Wie is Novo? &  Wat kan Novo?

Novo is een kleine, richting middelgrote aannemer met een unieke formule in haar werkwijze in Nederland.

We werken zowel in de particuliere markt als in de zakelijke markt. In de zakelijk markt is dat Kantoren, Hotels en horeca, Retail en Zorg. In de particuliere markt van appartementen tot vrijstaande villa’s.

Eigenlijk zijn we geen bedrijf, maar een systeem, of een netwerk zo je wil, die in samenwerking met haar klanten fantastische projecten realiseert tegen de beste waarde voor geld mogelijk. Wij halen onze levensvreugde uit het helpen mooi maken van uw huis, kantoor, hotel, … Ons doel is dat jij onze volgende Ambassadeur wordt!

We voeren ons concept zeer rigide door en houden dat al 15 jaar vast. Alle overbodige overhead hebben we al vanaf de start van het bedrijf uit het systeem ontworpen. Daar plukt u de vruchten van!
Zo hebben we geen secretaresses, officemanagers, receptiemedewerkers, koffiejuffrouw of zelfs maar administratiemedewerkers of calculators. We houden ons strikt aan onze core-competenties en sourcen al het andere uit.
Onze inhuis architecten en inrichters zijn de uitvinders van BIOMA lees daarover meer op: www.novoarchitectuur.nl 

We werken met een vast netwerk van Slowaakse onderaannemers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben op de Nederlandse markt en met werken in het Novo systeem, waarbij de klant in nauwe samenwerking meewerkt aan hun eigen project.  De klant is dus feitelijk onderdeel van het Novo systeem. Uiteraard ondersteunt ons managementteam je waar nodig.

We zijn specialist in complete verbouwingen met complexe bouwkundige ingrepen. Draagmuren doorbreken en indelingsaanpassingen maken, uitbouw, opbouw, aanbouw. Vloeren vervangen of  versterken. Pui vervangen. Volledig strippen en vernieuwen van elektra- en leidingwerk. Vaak ligt de complexiteit bij deze projecten hoger dan bij nieuwbouw, waar, omdat alles nieuwbouw is, de beheersbaarheid veel hoger ligt.

Novo is lid van Bouwend Nederland en we hebben de meest uitgebreide verzekering tegen mogelijke ongevallen. We bieden ruim meer dan de E.U. vereiste 2 jaar garantie op al ons werk.

Novo selecteert haar projecten en klanten op geschiktheid en de best mogelijke fit, want elke hapering in het systeem kost eenieder in het systeem geld en dat willen we voorkomen.

Onze expertise gebieden dekken het gehele pallet wat je nodig hebt voor de complete verbouwing. Kijk hieronder wat dat allemaal is:

 

Typen werk in de zakelijke markt

Novo heeft ruime ervaring en expertise in huis voor complete complexe verbouwingen van een breed scala aan typen panden in zowel de zakelijke als ook de particuliere markt:

Waar werkt Novo

Novo werkt door bijna heel Nederland, maar grofweg binnen een straal van 1 uur rijden (files meegenomen) vanaf Diemen. Het is dus Randstad+. Oftewel in de cirkel van noord naar zuid: Heerenveen, Deventer, Nijmegen, Den Bosch, Rotterdam.

Onderstaand een kleine greep van onze projecten op diverse locaties door Nederland:

Zo werkt Novo

  1. Je vraagt een bezichtiging aan
  2. We komen vrijblijvend de werkzaamheden inventariseren
  3. We sturen een kosteninschatting binnen 3 werkdagen
  4. Je doet zelf de inkopen van benodigdheden (wij maken daar geen winst op!) (of laat ons het doen)
  5. Je verzorgt zelf het projectmanagement (of laat ons het doen)
  6. Novo verzorgt voordelig de specialisten uit de bouw
  7. Je bespaart tot 40% in vergelijking met traditionele bouwbedrijven

Ooit begonnen met 1 advertentie op MARKTPLAATS.NL, nog altijd de beste deal voor de grotere verbouwing!.

Wedden dat wij voordeliger zijn dan onze collega aannemers? We komen graag vrijblijvend bij jou een kosteninschatting maken. Vraag nu een bezichtiging aan en ontvang gratis het e-boek “Hoe kies ik een aannemer”

We nemen binnen 24 uur contact op!

Wij hebben een uniek IKEA-achtig concept waar de klant mee mag helpen met inkopen en projectmanagement en daardoor een grote controle over de eigen verbouwing heeft. We zijn daardoor een stuk voordeliger (minstens 30%) dan onze collega’s. Maar ook zijn wij een degelijke aannemer, lid van Bouwend Nederland, die met meer dan 10 jaar ervaring en  meer dan 1000 gerealiseerde projecten onze kwaliteit kunnen garanderen. Meer dan 60% van onze klanten krijgen wij via mond-tot-mond referenties en onze oud klanten zijn onze ambassadeurs.

Novo heeft een klein managementteam met ingenieurs en projectmanagers die de klanten begeleiden bij hun (ver)bouwingsproject. Met onze inhuis architect kunnen we de meest complexe verbouwingen aan.

Om de prijzen laag te houden kunnen wij geen opdrachten van minder dan €20.000,- aannemen. Bij grote verbouwingen of renovaties kan een groter team ingezet worden om daarmee de doorlooptijd te verkorten.

Referenties

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa’s tot stadsappartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! En kijk ook op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons. Onder aan deze pagina zie je ook een paar referentie quotes staan.

Referenties – quotes

Marktplaats.nl

Complete afbouw nieuwbouw woning in Amsterdam
 
“Wij hebben onze nieuwbouwwoning volledig laten afbouwen door Novo. Aanvankelijk hadden wij een andere (Nederlandse) aannemer in dienst die ons letterlijk met een enorme brok ellende had achtergelaten. Novo heeft ons enorm uit de brand geholpen en zeer professioneel alle herstel en afbouwwerkzaamheden verricht. Dit betrof o.a. plaatsen badkamer en toilet, tegelvloeren verwijderen en opnieuw leggen over 3 verdiepingen, gehele woning stucen en schilderen, diverse nieuwe electra, telefoon CAI en internet aasluitingen realiseren, radiatoren (ver)plaatsen, muren / deuren verplaatsen en maatwerkkasten maken. Dit alles in een woning waar onze gehele inboedel nog aanwezig was.
Uiteraard helpt Novo hier wel bij, maar het kost je toch redelijk wat tijd om zelf de weklui van Novo aan te sturen en materialen voor de verbouwing aan te schaffen. Maar gezien het resultaat vonden wij dit dubbel en dwars waard. Novo en hun werklui denken enorm mee tijdens de verbouwing, werken enorm hard en hebben veel kennis en ervaring. Het resultaat is nagenoeg perfect en de kleine gebreken die achteraf waren gebleken zijn door Novo ook kosteloos verholpen.
Kortom, wij zijn enorm positief over Novo en zullen hun zeer zeker voor andere verbouwingen opnieuw vragen. Wij bevelen hun van harte aan.
Karan en Juan”
 
Je kan via deze link naar Marktplaats.nl gaan om meer referenties over ons te lezen.

Tros Radar Forum:

“Heb al jaren ervaring met NOVO. In alles steken ze met kop en schouders uit boven de concurrentie. Ons hele huis in door hen onderhanden genomen jaren geleden. Ik heb o.a. de eigenaar leren kennen en ben nu weer bezig een klus te laten doen. Wat evident is is dat deze mensen een totaal gedateerde werkethiek hebben: ze werken hard, lang en zijn zeer behulpzaam en hartelijk. Dat is in Nederland alweer een tijd geleden. Niet twijfelen, doen, je komt er goedkoper en altijd beter vanaf.”
 
Je kan via deze link naar TROS RADAR FORUM gaan om meer referenties over ons te lezen.

Novo, een unieke formule in Nederland

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl