Referenties zakelijk

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Wat onze zakelijke klanten vinden

Lonneke verbouwde in 2008 haar B&B met Novo

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond.  Een fllink deel daarvan waren zakelijk klanten met een diversiteit van soorten projecten.

Natuurlijk waren er het meeste kantoren..(advocaten kantoren, zakelijke dienstverlening, juristen, web-development, marketing, woningbouwcorporatie, Travel industry, etc)

In de zorg; Kinderdagverblijven, tandartspraktijken, huisartspraktijken, fysiotherapie-praktijken In de Horeca; Hotels, pensions, B&B’s, restaurants, Bars, etc.

Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers, etc.

Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! Kijk ook eens op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons. Onder aan deze pagina zie je ook een paar referentie quotes staan.

Lonneke vertelt:

“Ik ben heel tevreden over het werk van Novo, er is enorm veel werk is verzet in korte tijd!

Wat een mooie naam voor een B&B dachten wij direct. Je krijgt immers direct een beeld voor ogen. Duinen en strand en bosrijk met uilen. Lonneke Klein, de eigenaar van de B&B Villa Uil en Duin wist precies hoe ze het hebben wilde. Toen we vroegen waarom ze voor ons gekozen had was haar antwoord heel duidelijk;

De flexibiliteit!

Het feit dat ze nauw betrokken kon zijn bij de verbouwing van haar B&B, zelf de materialen kon inkopen en zo de accenten en investeringen kon doen op die plekken die zij belangrijk vond.

Onze formule lijkt sterk op die van Ikea, waar je ook kosten bespaart door de kast zelf in elkaar te zetten. Bij ons is het juist de inkoop van materialen en het projectmanagement wat je zelf kan/mag doen waardoor je die kosten dus bespaart. Door de inkoop in eigen hand te hebben  besparen onze klanten kosten door op het internet goede deals te vinden.

Bovendien kunnen de ambachtelijke vakmannen naast verbouwen en renoveren ook restauratieve zaken aanpakken. Het management van Novo begeleid elk project en de werkmannen blijven op het project blijven tot het werk af is. Er gaat dus geen dag verloren door tussentijdse stilstand.

Referenties

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa’s tot stadsappartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! En kijk ook op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons. Onder aan deze pagina zie je ook een paar referentie quotes staan.

Referenties – quotes

Marktplaats.nl

Complete afbouw nieuwbouw woning in Amsterdam
 
“Wij hebben onze nieuwbouwwoning volledig laten afbouwen door Novo. Aanvankelijk hadden wij een andere (Nederlandse) aannemer in dienst die ons letterlijk met een enorme brok ellende had achtergelaten. Novo heeft ons enorm uit de brand geholpen en zeer professioneel alle herstel en afbouwwerkzaamheden verricht. Dit betrof o.a. plaatsen badkamer en toilet, tegelvloeren verwijderen en opnieuw leggen over 3 verdiepingen, gehele woning stucen en schilderen, diverse nieuwe electra, telefoon CAI en internet aasluitingen realiseren, radiatoren (ver)plaatsen, muren / deuren verplaatsen en maatwerkkasten maken. Dit alles in een woning waar onze gehele inboedel nog aanwezig was.
Uiteraard helpt Novo hier wel bij, maar het kost je toch redelijk wat tijd om zelf de weklui van Novo aan te sturen en materialen voor de verbouwing aan te schaffen. Maar gezien het resultaat vonden wij dit dubbel en dwars waard. Novo en hun werklui denken enorm mee tijdens de verbouwing, werken enorm hard en hebben veel kennis en ervaring. Het resultaat is nagenoeg perfect en de kleine gebreken die achteraf waren gebleken zijn door Novo ook kosteloos verholpen.
Kortom, wij zijn enorm positief over Novo en zullen hun zeer zeker voor andere verbouwingen opnieuw vragen. Wij bevelen hun van harte aan.
Karan en Juan”
 
Je kan via deze link naar Marktplaats.nl gaan om meer referenties over ons te lezen.

Tros Radar Forum:

“Heb al jaren ervaring met NOVO. In alles steken ze met kop en schouders uit boven de concurrentie. Ons hele huis in door hen onderhanden genomen jaren geleden. Ik heb o.a. de eigenaar leren kennen en ben nu weer bezig een klus te laten doen. Wat evident is is dat deze mensen een totaal gedateerde werkethiek hebben: ze werken hard, lang en zijn zeer behulpzaam en hartelijk. Dat is in Nederland alweer een tijd geleden. Niet twijfelen, doen, je komt er goedkoper en altijd beter vanaf.”
 
Je kan via deze link naar TROS RADAR FORUM gaan om meer referenties over ons te lezen.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl