Skip to main content

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Novo is gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Vaak gaat het om een nieuw gebouwd/te bouwen of gekocht huis of pand en doen wij alle bouw en/of verbouwwerkzaamheden voordat de nieuwe eigenaar het pand betrekt.

We zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Klik op bovenstaande pictogrammen om een aantal foto’s van onze referenties te zien:

  1. stuc- en metselwerk
  2. loodgieterwerk
  3. tegelzetwerk
  4. timmermanswerk
  5. elektra
  6. schilderwerk
  7. constructie
  8. complete renovatie
  9. verwarming en isolatie 

Novo is in staat vrijwel alle bouw of verbouwingen uit te voeren. Denk aan projecten als:

 • opbouw
 • uitbouw of aanbouw
 • complete verbouwingen en renovaties waaronder:
 1. extra kamers creëren op een zolder: afwerken dakkapellen, muren zetten,muren stucen, behangen en/of schilderen, vloeren leggen,elektra verzorgen, wastafel plaatsen etc.
 2. badkamer verbouwen: douche vergroten of verplaatsen, plaatsen van nieuw badkamermeubilair, tegels zetten, verlichting, afzuiginstallatie etc.
 3. woonkamers renoveren: uitbouw woonkamer afwerken, muren stucen,behangen en/of schilderen, vloeren leggen, extra stopcontacten etc.
 4. elektriciteit, water of gas aan- of verleggen
 5. voorbereidend werk voor het plaatsen van een keuken (echter niet de installatie van de keuken)
 6. buitenschilderwerk, terras aanleggen, tuinverlichting etc.
 7. zakelijk projecten in hotellerie, retail en kantoren.

Novo’s unieke formule:

Wij zijn zeer gecharmeerd van de intelligente formule van IKEA. Ze bieden lage prijzen door tegen lage kosten de kwaliteit te leveren waar de klant om vraagt en te besparen op datgene waar de klant geen behoefte aan heeft. Ook direct zaken doen (zonder tussenpersonen) en participatie van de klant zijn een belangrijk onderdeel van de reden waarom ze hun producten goedkoper kunnen aanbieden. Novo introduceert nu een vergelijkbare formule in de verbouw- en renovatie wereld.”

Onderdeel van Novo’s formule is dat de klant zelf de rol van aannemer vervult. Wij noemen dat ‘zelf aannemen’. Dat is dus wat anders dan ‘doe het zelf’, want daar gaat de klant zelf klussen. In het geval van ‘zelf aannemen’ gaat de klant zelf plannen/regelen/materiaal aanschaffen etc., maar verrichten verschillende onderaannemers via Novo de werkzaamheden. 

Concreet: u doet als klant zelf een deel van de inkoop en een deel van het projectmanagement van uw eigen verbouwing. Novo kan één van de partijen zijn die wordt ingehuurd door de klant, naast eventuele andere specialisten.
Uiteraard is er op elke opdracht een voorman die het aanspreekpunt is. De werkzaamheden en de voortgang wordt daarmee doorgesproken. Door ‘zelf aannemen’ heeft u als klant volledige controle op hoe het geld besteed wordt. U bepaald dus zelf waar u wilt investeren in kwaliteit en op welke elementen u wilt besparen.
Bij de renovatie van panden is er altijd een kans dat er zich onverwachte tegenvallers voordoen. Deze onverwachte tegenvallers zijn voor risico en rekening van de klant. Alleen hierdoor is Novo in staat om u lage prijzen te bieden.


De Novo formule op een rij:

 1. u doet als klant zelf een deel van de inkoop en een deel van het projectmanagement van uw eigen verbouwing
 2. wij werken op basis van een open calculatie,
 3. wij geven garantie op de kwaliteit van de via Novo verrichte werkzaamheden,
 4. het risico op tegenvallers is voor de klant.

Er zijn ook werkzaamheden die wij niet doen:

Onderdeel van de low-cost formule is dat wij onze risico’s beperken en focusen op waar we goed in zijn. Daarom zijn er ook werkzaamheden die we liever niet willen doen. Zo laten wij bepaalde werkzaamheden liever aan specialisten over en plaatsen wij geen dakkapellen (wel het afwerken ervan) en plaatsen/installeren we geen keukens (wel al het voorbereidende werk zoals leidingen verleggen volgens tekening van de keukenleverancier).


Het vervolg traject

Indien onze manier van werken u aanspreekt, kunt u op de site het aanvraagformulier invullen. Wij vragen behalve uiteraard naar uw contactgegevens ook een aantal specifieke zaken die te maken hebben met het pand dat gebouwd c.q. verbouwd moet worden.
Op basis van deze informatie nemen wij contact met u op voor een bezichtiging van de woning of tekeningen/ideeen. Tijdens de bezichtiging maken we een inschatting van de kosten en de doorlooptijdhet aantal dagen of weken dat de opdracht in beslag zal nemen. Daartoe lopen we gezamenlijk door het pand en schatten we elke afzonderlijk project in. Tevens wordt dan afgesproken wanneer gestart kan worden, hoe snel het werk afgerond moet zijn en of er al dan niet mogelijkheden zijn voor overnachting van de werkmannen.

Meer dan de helft van onze nieuwe klanten komen bij ons terecht via mond-tot-mond reclame!

Wij hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We werken door bijna heel Nederland maar graag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Amersfoort, Almere, Hoofddorp, Purmerend, Amstelveen, Veenendaal, Hilversum, Bussum, Naarden, Zaandam, Huizen, Diemen, Breukelen, Maarsen, Abcoude, Oudekerk aan de amstel, Loosdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Meidrecht, Aalsmeer, Lelystad.


Novo, wat doen we nog meer?

Novo, een
unieke
formule in
Nederland

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl