Skip to main content

Doe het zelf

DIY – Doe het Zelf

Iedereen kent wel dat programma “Help mijn man is klusser”, maar als het goed gaat heeft klussen zelf doen daar echt helemaal niks mee te maken. Als je handig bent en je gedegen voorbereid, informatie inwint en oefent voor je het “voor het echie” doet, dan kan het resultaat echt heel dicht bij dat van de professioneel komen.

In deze sectie geven we een aantal basis tips weg….maar onze mannen geven ook graag persoonlijk advies. De mogelijkheden en systemen veranderen ook in de bouw continue (gelukkig) en het wordt dan ook steeds gemakkelijker om een echt goed resultaat te krijgen. Maar arbeid is arbeid….het kost kracht en je zal er, als ongeoefende, moe van worden en wellicht spierpijn van krijgen. Maar het bespaard uiteraard flik geld uit en het je mag eeuwig trots zijn op je eigen werk. 

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl