Skip to main content

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Basic woonstijl

Basic: Deze stijl kan ook omschreven worden als simple chic en is te herkennen aan de duurzame materialen, eenvoudige doch goede meubels en luxueuze afwerkingen. Dus niet lauter IKEA-gedachten bij dit basic interieur!


Beach woonstijl

Hierbij moet u denken aan een  woonstijl, die rust en ruimte uitstraalt. Grote ramen met witte gordijnen die langzaam heen en weer waaien door  de wind. Lichte tinten als wit en zandkleur. Houten witte planken op de vloer die licht zijn geschuurd.  Ook wit gebleekt of geborsteld laminaat kan erg mooi zijn voor de echte Beach woonstijl.


Cool lounge woonstijl

Cool lounge: Als je van je huis een oase van rust en comfort wilt maken dat uitnodigt om te ontspannen op banken met grote kussens en zachte vloerkleden is deze stijl meer dan geschikt hiervoor! Het werkwoord lounge betekent flaneren of ontspannen en dat komt terug in de meubels en inrichting van de kamer.


Cottage landhuisstijl

Bij een cottage landhuisstijl moet je denken aan een kleurrijke, gezellige uitstraling. De uitstraling kenmerkt zich door geschilderd en/of versierde meubels met sierlijke lijnen, textuur elementen zoals manden, beadboard wanden en natuurlijke vezels en tapijten. Ook moet je denken aan verweerde afwerkingen en kleuren die rechtstreeks van een uitbundige bloementuin komen.


Industriele woonstijl

Als een stoere, functionele pure woonstijl bij jou past dan kies je voor de industriële woonstijl. Deze woonstijl kenmerkt zich door een ruimtelijke inrichting met een sterk en zelfverzekerd karakter.
Je kan de naam industriële woonstijl verkeerd opvatten. Bij industrieel denk je nou eenmaal snel aan rauw en kille materialen. Maar er kan ook een prettige woonruimte gecreëerd worden met ingrediënten als glas, RVS, steen, beton, aluminium, hout en leer.


Klassieke woonstijl

Onder klassiek verstaan we rijk, warm, royaal, glamourous en sexy. De stijl kenmerkt zich in het interieur door een elegant uiterlijk en de vele klassieke elementen in barok & boudoir achtige vormgeving. Met mooie kroonluchters en bling bling, of wat subtieler met zwartglanzende lampen en een diepgrijs velours. Tegenwoordig heb je ook “minimaal klassiek”. Met zuivere materialen, grootse gebaren en bescheiden kleuren. Naar welke stijl je voorkeur ook uitgaat, een interieur in de klassieke stijl dwingt altijd een gevoel van rijkheid af.


Koloniale woonstijl

Voor een koloniale woonstijl moet er terug worden gegaan naar de 16e eeuw. In deze eeuw werden de eerste overzeese koloniën opgericht, waarbij er tegelijkertijd een nieuwe woonstijl werd geïntroduceerd. Deze woonstijl kenmerkt zich door grove, zware meubels.


Mediterrane woonstijl

Mediterraans: De wortels van een mediterraans decor liggen in de landen rondom de Middellandse Zee, te weten Italië, Spanje, Griekenland, Zuid-Frankrijk en Turkije. Door hun ligging vlakbij de zee zijn de dominante kleuren in deze stijl blauw en wit. Overige kleuren die veel terugkomen zijn oranje en rood door het veelgebruikte terracotta aardewerk in keramiek en betegeling. Andere Mediterrane kleuren zoals geel, groen, lavendel, paars (aubergine) en bruin zijn geïnspireerd door de natuur en het heuvelachtige landschap die je in de Zuid-Europese landen aantreft.


Nature woonstijl

Nature: Een decoratieve houten trap als boekenladder, een plantenlab, veel hout en steen. Alles kan bij het thema Nature! Dieren staan symbool voor de natuur, dus als je bijvoorbeeld vogels houdt kan je in de woonkamer heel theatraal een gietijzeren volière zetten. Dit geeft niet alleen meer ruimte vanwege het doorkijkeffect, maar draagt ook bij aan de sfeer van de natuur.


Oriental woonstijl

Oriental: Om je huis een Oosters karakter te geven hoef je niet gelijk aan de slag met Boeddha’s en wierrook. De Chinese Feng Shui en het Japanse minimalisme vervullen je huis met de een Oosterse flair! Door de juiste accessoires, materialen en meubels uit deze stijl zich door harmonie en evenwicht. De sleutel tot harmonie en evenwicht is een bewuste indeling van de ruimte en het gebruik van de kenmerkende natuurlijke materialen zoals steen, hout en bamboe. De Oosterse stijl is heel puur en straalt rust en evenwicht uit en is nauw verbonden met de elementen water, vuur, lucht en aarde. Naast deze elementen die je gemakkelijk in je huis terug kan laten komen, zie je ook veel grijstinten, wit, zwart met accenten in de kleuren bruin, rood, paars en groen.


Romantische woonstijl

Het maakt niet uit waar je woont, of het een appartement in de stad, een boerderij of een nieuwbouw huis is. Overal kan eenvoudig de basis worden gelegd voor een romantisch interieur. Sprankelende kleuren en weelderige bloemmotieven laten zien dat de romantiek als woonstijl terug is. Houten vloeren weerspiegelen de natuur, maar tapijt symboliseert zachtheid. Rust en subtiliteit vormen de basis van een romantische inrichting. De kleurbasis van ieder vertrek is neutraal met daarop decoratieve vormen, opvallende kleuren zoals roze, paars, hemelsblauw en grote dessins. De sfeer is dromerig en de ruimte ademt gezelligheid en een ontspannen sfeer uit. Kaarsen en bloemen versterken het romantische gevoel in huis.


Tribal Africa woonstijl

Tribal Africa: Denk je aan Afrika, dan denk je aan de prachtige natuur, de koloniale cultuur en de warme ondergaande zon! Dit kan je op verschillende manieren terug laten komen in je huis door te werken met natuurlijke materialen zoals steen, riet, hout, linnen en brons. Deze zijn niet alleen rijk aan kleur, maar geven aan textuur aan je interieur. De rijke en kleurrijke cultuur van het Afrikaanse continent leent zich dus uitstekend als inspiratiebron voor je huis! Voor een modern Afrikaanse interieur kan je het beste de wanden in een lichte doch warme kleur schilderen en materialen en opvallende kleuren als okergeel, lichtbruin en burnt orange voor decoratieve elementen.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl