Nieuw project in Amsterdam, Barentzplein

In Amsterdam aan het Barentszplein zijn we gestart met een project voor de Buitenschoolse Opvang. Dit is een heel bijzonder project. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van speelhuisjes. Binnenkort volgt hier het eindresultaat.

Nieuw project in Wassenaar, Zijlaan

Vandaag zijn we een leuk project gestart in Wassenaar. We gaan hier onder andere stucen en schilderen, een nieuwe vloer leggen en een badkamer plaatsen.

Nieuw project in Amsterdam, James Wattstraat

Voor een zakelijke klant zijn wij aan de slag gegaan met het verbouwen van hun nieuwe kantooruimtes. We gaan onder andere de werkplekken, de entreehal en het “working-café” aanpakken. We zijn heel benieuwd hoe dat er straks uit gaat zien.

Nieuw project in Amsterdam, Sarphatistraat

Vandaag zijn we een nieuw project gestart in Amsterdam. We gaan hier wat algemene verbouwingswerkzaamheden uitvoeren, waaronder stuc- en schilderwerk en installatiewerk.

Nieuw project in Amsterdam, Waalstraat

Deze week zijn we een nieuw project gestart in Amsterdam aan de Waalstraat. We gaan beginnen met wat sloopwerk. Daarna zorgen we onder andere voor een complete nieuwe badkamer en nieuw toilet.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl