Skip to main content

Referenties

Wat onze klanten vinden

Margreeth en Geurt verbouwden in 2008 hun huis met Novo en dat ging naar volle tevredenheid!

Novo heeft al meer dan 1500 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa’s tot stadsappartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers, etc. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! Kijk ook eens op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons. Onder aan deze pagina zie je ook een paar referentie quotes staan.


Klanten aan het woord


Margreeth vertelt:

“Laat het woord verbouwen vallen op een feestje en je krijgt de meest verschrikkelijke verhalen over je uitgestort. Uiteenlopend van bouwers die hun afspraken niet nakomen, verkeerde berekeningen, niet passende materialen tot niet verschijnende werklui en failliete aannemers. Een verbouwing kost je niet alleen je relatie, maar ook heel veel tijd en geld. Een verbouwing valt dus gewoon altijd duurder uit PUNT !

We waren dus gewaarschuwd toen we aan de slag gingen met onze nieuw aangeschafte 2-onder 1 kap die zich nog geheel in jaren zeventig stijl bevond (inclusief schrootjes, spiltrap en bar) en nodig aangepast moest worden om een modern gezin met drie jonge kinderen te kunnen herbergen.

Na een vrijblijvende afspraak met één van de managers van Novo Bouw besloten wij met hen in zee te gaan. Zij werken met een echt unieke formule die inderdaad op die van IKEA lijkt. Door zelf een deel van het projectmanagement te doen en een groot deel van de inkopen in eigen hand te houden konden we de kosten drukken en zelf nauw betrokken blijven bij de verbouwing. Er moest een hoop gebeuren: sloopwerk, nieuwe badkamer en keuken, wandjes zetten, stucwerk, schilderwerk, vloeren leggen en elektra vernieuwen.

Op de afgesproken datum stonden er drie bonken op de stoep die al snel begonnen met het slopen en weer optuigen van ons nieuwe huis. Het vereist wel enige zelfdiscipline, een verbouwing op deze manier. Je kan dus echt het beste iedere dag even kijken hoe het ervoor staat, de juiste instructies geven en bijna iedere dag even boodschappen doen met of voor de werklui om bouwmaterialen en dergelijke te halen. Op deze manier konden we de kosten goed zelf reguleren. Je schaft het materiaal immers zelf aan en bepaalt daarmee zelf de prijs en kwaliteit. Heb je weinig tijd dan kunnen de managers tegen betaling bijspringen met projectmanagement en boodschappen doen, super handig!

De hele verbouwing is verder voorspoedig verlopen, op wat kleine dingen na (o.a. onverwacht paasreces). Op welk tijdstip we ook kwamen, er werd flink doorgewerkt, zo nodig zelfs tot ‘s-avonds laat. Ze hebben ons prima uit de brand geholpen met een “keukenprobleem”. Door het uitzagen van een muur in de keuken kon de kastenwand half in de muur vallen zodat er meer loopruimte in de keuken overbleef. Er werd actief meegedacht, wat we zeer op prijs stelde.

Wat wij verder als heel prettig hebben ervaren is dat er iedere week gefactureerd werd. Zo krijg je niet aan het eind van de rit ineens een groot bedrag voor je kiezen. Hierdoor kun je beter de gemaakte uren controleren en zonodig bijsturen door bepaalde klussen (toch) zelf te doen.

Op deze wijze verbouwen is vooral voor “regel tante’s (en ooms natuurlijk)” en de handige hobby klusser die een hoop zelf kan ideaal. Kortom een aanrader dus! “

Referenties

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa’s tot stadsappartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie! En kijk ook op TROS RADAR FORUM voor referenties over ons. Onder aan deze pagina zie je ook een paar referentie quotes staan.

Referenties – quotes

Marktplaats.nl

Complete afbouw nieuwbouw woning in Amsterdam
 
“Wij hebben onze nieuwbouwwoning volledig laten afbouwen door Novo. Aanvankelijk hadden wij een andere (Nederlandse) aannemer in dienst die ons letterlijk met een enorme brok ellende had achtergelaten. Novo heeft ons enorm uit de brand geholpen en zeer professioneel alle herstel en afbouwwerkzaamheden verricht. Dit betrof o.a. plaatsen badkamer en toilet, tegelvloeren verwijderen en opnieuw leggen over 3 verdiepingen, gehele woning stucen en schilderen, diverse nieuwe electra, telefoon CAI en internet aasluitingen realiseren, radiatoren (ver)plaatsen, muren / deuren verplaatsen en maatwerkkasten maken. Dit alles in een woning waar onze gehele inboedel nog aanwezig was.
Uiteraard helpt Novo hier wel bij, maar het kost je toch redelijk wat tijd om zelf de weklui van Novo aan te sturen en materialen voor de verbouwing aan te schaffen. Maar gezien het resultaat vonden wij dit dubbel en dwars waard. Novo en hun werklui denken enorm mee tijdens de verbouwing, werken enorm hard en hebben veel kennis en ervaring. Het resultaat is nagenoeg perfect en de kleine gebreken die achteraf waren gebleken zijn door Novo ook kosteloos verholpen.
Kortom, wij zijn enorm positief over Novo en zullen hun zeer zeker voor andere verbouwingen opnieuw vragen. Wij bevelen hun van harte aan.
Karan en Juan”
 
Je kan via deze link naar Marktplaats.nl gaan om meer referenties over ons te lezen.

Tros Radar Forum:

“Heb al jaren ervaring met NOVO. In alles steken ze met kop en schouders uit boven de concurrentie. Ons hele huis in door hen onderhanden genomen jaren geleden. Ik heb o.a. de eigenaar leren kennen en ben nu weer bezig een klus te laten doen. Wat evident is is dat deze mensen een totaal gedateerde werkethiek hebben: ze werken hard, lang en zijn zeer behulpzaam en hartelijk. Dat is in Nederland alweer een tijd geleden. Niet twijfelen, doen, je komt er goedkoper en altijd beter vanaf.”
 
Je kan via deze link naar TROS RADAR FORUM gaan om meer referenties over ons te lezen.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl