Skip to main content

Novo Werkwijze

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Het Klant-proces: van Contact naar Contract

 1. Oriëntatie via vrienden/familie of via Google
 2. Initieel contact via Novo website
 3. Beoordeling van de aanvraag
 4. Persoonlijk contact & Bezichtiging ter plaatse
 5. Ruwe kosteninschatting van Novo binnen één week
 6. Bespreking bij Novo op kantoor
 7. Contract
 8. Start project mogelijk binnen 2 weken

Het verbouw proces

Het verbouw proces gaat via vaste lijnen. Grotendeels zijn dit volgtijdelijke processen, die in deze volgorde moeten worden afgewerkt. Hoe beter de planning is en hoe minder verrassingen er in het totale traject zijn hoe korter de doorlooptijd zal zijn. 

 1. Slopen
 2. Muurdoorbraak & staal plaatsen
 3. Pui & Kozijnen vervangen/plaatsen
 4. Uitbouw/Opbouw 
 5. Muren plaatsen bij herindelingen
 6. Leidingwerk; Elektra, Water, Afvoer, Gas, C.V., Vloerverwarming
 7. Muren, vloeren en plafonds dichten
 8. Stucwerk
 9. Schilderwerk
 10. Vloeren plaatsen & tegelwerk
 11. Keuken en sanitair plaatsen
 12. Verlichting

Novo houdt de voortgang van de projecten continue in de gaten en stemt af met de werkmannen op het project en met jou als klant zodat iedereen continue weet waar we staan en hoe we het beste verder kunnen. Wij zorgen ervoor dat de juiste mankrachten op het juiste moment op jouw project aanwezig zijn om jouw project zo soepel mogelijk te laten verlopen en de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Novo’s staat met haar unieke formule de klanten toe alle inkoop zelf te doen en het projectmanagement over het eigen project te voeren. Dat brengt natuurlijk ook wel een verantwoordelijkheid met zich mee….als de badkuip er niet is, dan kan de loodgieter hem niet installeren! Daar waar klanten de inkoop niet zelf willen doen (bijv voor typische bouwmaterialen) dan verzorgt Novo de inkoop daarvan.

 

Novo’s unieke formule:

Wij zijn zeer gecharmeerd van de intelligente formule van IKEA. Ze bieden lage prijzen door tegen lage kosten de kwaliteit te leveren waar de klant om vraagt en te besparen op datgene waar de klant geen behoefte aan heeft. Ook direct zaken doen (zonder tussenpersonen) en participatie van de klant zijn een belangrijk onderdeel van de reden waarom ze hun producten goedkoper kunnen aanbieden. Novo introduceert nu een vergelijkbare formule in de verbouw- en renovatie wereld.”

Onderdeel van Novo’s formule is dat de klant zelf de rol van aannemer vervult. Wij noemen dat ‘zelf aannemen’. Dat is dus wat anders dan ‘doe het zelf’, want daar gaat de klant zelf klussen. In het geval van ‘zelf aannemen’ gaat de klant zelf plannen/regelen/materiaal aanschaffen etc., maar verrichten verschillende onderaannemers via Novo de werkzaamheden. 

Concreet: u doet als klant zelf een deel van de inkoop en een deel van het projectmanagement van uw eigen verbouwing. Novo kan één van de partijen zijn die wordt ingehuurd door de klant, naast eventuele andere specialisten.
Uiteraard is er op elke opdracht een voorman die het aanspreekpunt is. De werkzaamheden en de voortgang wordt daarmee doorgesproken. Door ‘zelf aannemen’ heeft u als klant volledige controle op hoe het geld besteed wordt. U bepaald dus zelf waar u wilt investeren in kwaliteit en op welke elementen u wilt besparen.
Bij de renovatie van panden is er altijd een kans dat er zich onverwachte tegenvallers voordoen. Deze onverwachte tegenvallers zijn voor risico en rekening van de klant. Alleen hierdoor is Novo in staat om u lage prijzen te bieden.


De Novo formule op een rij:

• u doet als klant zelf een deel van de inkoop en een deel van het projectmanagement van uw eigen verbouwing
• wij werken op basis van een open calculatie,
• wij geven garantie op de kwaliteit van de via Novo verrichte werkzaamheden,
• het risico op tegenvallers is voor de klant.


Er zijn ook werkzaamheden die wij niet doen:

Onderdeel van de low-cost formule is dat wij onze risico’s beperken en focusen op waar we goed in zijn. Daarom zijn er ook werkzaamheden die we liever niet willen doen. Zo laten wij bepaalde werkzaamheden liever aan specialisten over en plaatsen wij geen dakkapellen (wel het afwerken ervan) en plaatsen/installeren we geen keukens (wel al het voorbereidende werk zoals leidingen verleggen volgens tekening van de keukenleverancier).

Het vervolg traject

Indien onze manier van werken u aanspreekt, kunt u op de site het aanvraagformulier invullen. Wij vragen behalve uiteraard naar uw contactgegevens ook een aantal specifieke zaken die te maken hebben met het pand dat gebouwd c.q. verbouwd moet worden.
Op basis van deze informatie nemen wij contact met u op voor een bezichtiging van de woning of tekeningen/ideeen. Tijdens de bezichtiging maken we een inschatting van de kosten en de doorlooptijdhet aantal dagen of weken dat de opdracht in beslag zal nemen. Daartoe lopen we gezamenlijk door het pand en schatten we elke afzonderlijk project in. Tevens wordt dan afgesproken wanneer gestart kan worden, hoe snel het werk afgerond moet zijn en of er al dan niet mogelijkheden zijn voor overnachting van de werkmannen.

Meer dan de helft van onze nieuwe klanten komen bij ons terecht via mond-tot-mond reclame!

Wij hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We werken door bijna heel Nederland maar graag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Amersfoort, Almere, Hoofddorp, Purmerend, Amstelveen, Veenendaal, Hilversum, Bussum, Naarden, Zaandam, Huizen, Diemen, Breukelen, Maarsen, Abcoude, Oudekerk aan de amstel, Loosdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Meidrecht, Aalsmeer, Lelystad.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl