Tijdschriften

Inspiratie
magazines/websites

Woon magazines

Woon magazines, de hobby voor alle mensen die van wonen houden….en dus voor de typische Novo klanten. Maar ondanks dat er nog best een aantal papieren tijdschriften bestaan is internet natuurlijk wel een gemakkelijke manier om snel veel informatie en ideeën te genereren. We hebben daarom de links naar een aantal veel gebruikte woon-websites voorje bijelkaar gezet zodat het gemakkelijk browsen is.

Ons advies

Wij adviseren ruimschoots de tijd te nemen om je te orienteren op wat er allemaal kan en leuke, slime goede, soms kleine of geinige ideeën op te doen. Ga het liefst gestructureerd te werk en zoek  of in ieder geval noteer per vertrek ideeén en stijlen op die je wel mooi, fijn, cool zou vinden voor je nieuwe huis/verbouwing, en schrap dan laten uit die lijstjes totdat je een mooi geheel bijelkaar hebt dat ook nog in je budget past. bewaar mooie of leuke ideeën die je gemakkeljk een paar jaar later ook nog kan doen en nu teveel budget zouden vreeten tot over een paar jaar en voer jusit die dingen die je alleen nu kan doen juist toch nu uit. De ervaring leert dat je meestal tcoh wel na een paar jaar wat budget en zin hebt om die nog uit te voeren plannen ook werkelijk te doen. De vaak voorkomende gedachte/gerucht dat als je het nu niet doet het nooit meer doet is gewoon niet waar. Dus plan met de toekomst in het hoofd…en stel uit wat kan en doe nu wat echt nu moet/beste past.  

Novo Bibliotheek

Eenmaal klant bij Novo ben je ook van harte welkom in onze bibliotheek waar we een ruime selectie woon- en architectenbladen/boeken hebben staan.


Klik op onderstaande bladen
ze linken naar de respectivelijke websites
en bestel daar evententueel een paar fysieke magazines om thuis op je gemak door te bladeren. 

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl