Skip to main content

Inrichting

Inrichting en verbouwen

Hebben ze iets met elkaar te maken? Is er een “in the lead” boven de ander? Of is het een nauw samenspel?  Het antwoord is, dat hangt ervanaf. Soms is de bouw, een historisch pand bijvoorbeeld “in the lead”, en andere keer juist heel duidelijk de inrichting die iets wil oproepen en dwingt dat de verbouw dat gedegen voorbereid. Bijvoorbeeld als je met leemstuc een bepaalde stijl en sfeer wilt oproepen, of als je bepaalde hoekjes, nisjes of erkertjes wilt creeeren, of simpelweg met de verfkleur en -stijl of de vloer (hout, gietvloer, hoogpolig, etc).

Als je de designer van je eigen verbouwing bent, denk dan je nieuwe huis helemaal goed door, tot en met de laatste details van de inrichting. want pas als je precies weet hoe je het huis gaat inrichten en precies weet welk meubel of apparaat op welke plek in het huis (of hotel, kantoor, etc) komt te staan, dan weet je, of kan je je een idee gaan vormen over hoe je het verbouwd wilt hebben. Alles helemaal doordenken lukt bijna nooit, maar hoe verder je komt, hoe meer je er aan hebt. wat nu het moeilijkst is, is om tot een fris en nieuw idee te komen. Vevallen in je eigen oude patronen ligt altijd op de loer. maar als je echt iets nieuws en fris wilt, dan moet je juist daar doorheen weten te breken. En dat is niet gemakkelijk. Het enige dat helpt is: inspiratie, inspiratie en nog eens inspiratie en daarna laten bezinken en nog eens opnieuw die circkel langs. Soms neemt het jaren in beslag. Natturlijk haal je inspiratie uit een woontijdschrift. Maar als je altijd één en het zelfde tijdschrift leest kom je ook niet verder. Juist door met een open houding die bladen ook te lezen die je eigenlijk bij voorbaat niet zo veel aan/te extreem vindt kom je de kleine schatten tegen. En kijk ook goed naar de ontwikkelingen in de mode, architectuur, film, etc.

Websites met leuke ideeen zijn onder andere:

www.vtwonen.nl

www.woontrendz.nl

www.wooninspiratie.nu

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl