Skip to main content

Basic woonstijl

Basic: Deze stijl kan ook omschreven worden als simple chic en is te herkennen aan de duurzame materialen, eenvoudige doch goede meubels en luxueuze afwerkingen. Dus geen IKEA-gedachten bij deze basic interieur!

Meer…

Heel basic zijn The Shakers; zij waren in de18e eeuw een religieuze sekte en geloofden dat schoonheid en perfectie gehaald konden worden door simpel en puur te leven. Deze zeer autarkische gemeenschap kende weinig privé bezittingen en vervaardigde hun handgemaakte meubels hoofdzakelijk uit hout. De basis van deze stijl is ingetogen doch aangenaam en het verlangen naar eenvoud, luchtigheid en harmonie houdt het chique eigentijds ‘simpel’. Echter een kamer waarin alles exact op elkaar is afgestemd tot en met de kleuren oogt al vrij snel saai. Vandaar dat het een goed idee is om in je woon- slaap- of badkamer een eyecatcher te hebben. Dit kan van alles zijn, van een mooie spiegel tot een grote openhaard. De toon wordt al gezet bij het intree; een eenvoudig kleurvlak met een houten lijst is al een prachtige lambrisering. Natuursteen oogt warm als het gecombineerd wordt met hout of sisal. Verschillende nuances van grijs staan zakelijk maar ook vriendelijk. Materialen die met zorg behandeld en uitgekozen worden voor een samenhangend geheel.
Donkere houtsoorten, zoals teak en jatoba, kunnen ondanks de voorkeur voor sobere kleuren zorgen voor een touch of klasse en warmte. Door je meubels een rustig decor te geven zal hun kwaliteiten niet aan de aandacht ontsnappen. Stoelen en banken zijn daarom bekleed met pure en onbewerkte materialen als wol en linnen en hebben ongecompliceerde dessins.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl