Skip to main content

Cool lounge woonstijl


Cool lounge: 
Als je van je huis een oase van rust en comfort wilt maken dat uitnodigt om te ontspannen op banken met grote kussens en zachte vloerkleden is deze stijl meer dan geschikt hiervoor! Het werkwoord lounge betekent flaneren of ontspannen en dat komt terug in de meubels en inrichting van de kamer.

Met lounge kan je verschillende kanten opgaan wat betreft kleur, maar voor zowel zakelijk als privé geldt dat strakke designmeubels zich uitstekend lenen voor dit thema en dat hier geen overdaad aan is.
Lounge staat immers ook gelijk aan modern minimalisme voor een strakke doch ontspannend ogend interieur. Tegenwoordig is lounge een veelgebruikte term voor nachtclubs en bars die kiezen voor een donker interieur, maar voor privé doeleinden zijn lichte kleuren wellicht wat prettiger. In een woonkamer van deze stijl zie je bijvoorbeeld een grote hoekbank en chaise-longues van goede kwaliteit met daarop grote kussens, een hoogpolig tapijt of een dik tapijt. Alles kan als het maar lekker zit. De verlichting in je huis speelt ook een essentiële rol in de sfeer die je wilt creëren; over het algemeen is er weinig natuurlijk licht dus moet je een verlichting aanbrengen in de vorm van moderne lampen om de relaxte sfeer in stand te houden. Spotlights zijn hiervoor erg geschikt.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl