Skip to main content

Cottage landhuisstijl

Bij een cottage landhuisstijl moet je denken aan een kleurrijke, gezellige uitstraling. De uitstraling kenmerkt zich door geschilderd en/of versierde meubels met sierlijke lijnen, textuur elementen zoals manden, beadboard wanden en natuurlijke vezels en tapijten. Ook moet je denken aan verweerde afwerkingen en kleuren die rechtstreeks van een uitbundige bloementuin komen.

Je denkt bijvoorbeeld aan zuiver botanische kleuren. Licht abrikoos, stoffige roze en groene tinten die verrekend zijn met felle kleuren zoals vlekken van fucshia en zonnebloem geel. Bij je interieur moet je denken aan ijzer en rieten meubels. Deze zijn comfortabel en stijlvol bedekt met kussens en gebloemde stoffen. Een tweedehands houten bank krijgt een nieuwe blik met witte verf en nieuwe knoppen.

Laag voor laag worden gebloemde stoffen worden gecombineerd met strepen, vaste stoffen, trim en extralegale voor het visuele belang. Bij de afwerking moet je denken aan oppervlaken die slijtage van leeftijd laten zien zonder overdreven rustiek. Een combinatie van oppervlakken en schitteringen haastig naast elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een stuk geglazuurd aarderwerk samen met een verweerde tin plant.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl