Skip to main content

Herenhuis

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Novo verbouwd ook regelmatig herenhuizen.
Kennis van oude materialen en technieken zijn ruimschoots voorhanden!

Zie hier onder wat voorbeelden……

Novo helpt u graag met de verbouwing of restauratie van uw herenhuis!

Door eerst op te meten hoe groot de kamer is die geverfd moet worden (LxBxH) weet je hoeveel verf je nodig hebt. Voor binnenshuis kan je kiezen tussen acrylverf en alkydverf. Alkydverf wordt meer door professionele schilders gebruikt en geeft een mooier resultaat dan acrylverf, maar is alleen met terpentine verdunbaar waardoor het niet alleen schadelijker is voor het milieu maar ook meer stank geeft. De keuze is dus helemaal aan jou!
Verf komt voor in allerlei kleuren, hoog- en zijdeglans of zonder glans. Afhankelijk van het type moet de verf tweemaal aangebracht worden voor de perfecte dekking. Een handige tip is om een paar gaten te maken in de deksel van de verfpot en door deze gaten de verf in de verfbak te laten lopen. Hierdoor kan je de hoeveelheid verf makkelijker doseren.
Voor dekkende en transparante lak, beits en acrylverf is het handig om een kortharige mohair roller te gebruiken. Voor hoeken en smalle stukken is een kwast meer gangbaar. Om te voorkomen dat er haren van de kwast op de muren achterblijven is het verstandig om kwasten met mohair van goede kwaliteit aan te schaffen. Begin met het verven van ramen en deuren en werk van boven naar beneden. 
Als de schilderklus voor een korte periode onderbroken wordt, is het voldoende om de kwast of roller in de verfbak te laten of in water te zetten. Na de schilderklus kunnen de kwast en de roller goed schoon gemaakt worden door deze tegen metaalgaas te wrijven en af te spoelen met een speciale kwastenreiniger. Verfresten brengt u naar een speciaal punt voor chemisch afval. Na het schoonmaken kunnen ze beiden in luchtdichte zakken verpakt worden of kan de kwast met de haren naar beneden opgehangen worden. De verfblikken moeten luchtdicht afgesloten worden.


Title

Title

Title

Title

Title

Title

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl