Skip to main content

Keuken
advies

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Regelmatig plaatst Novo keukens voor klanten, maar dat heeft niet onze voorkeur. Zeker als u van plan bent een hoogwaardige kwaliteitskeuken te plaatsen. Wij raden dan altijd aan om ervoor te zorgen dat de leverancier waar u de keuken koopt hem ook te laten plaatsen. Alle verantwoordelijkheid ligt dan bij één partij en heeft u zekerheid dat u nooit van het kastje naar de muur gestuurd kan worden. (Kunt u zich voorstellen wat de keukenverkoper zal zeggen als de oven het niet doet nadat Novo die geplaatst heeft?)

Het plaatsen van gewone keukens, bijvoorbeeld een Ikea keuken (www.ikea.nl, één van de voordeligste in de markt) is geen enkel probleem en doen wij graag voor u.
Voor een kwaliteitskeuken raden wij aanschaf van uw keuken in Duitsland aan: het is goedkoper, de kwaliteit is beter en de dienstverlening nog ouderwets goed. Kijk eens op www.gerwens.de (net over de grens bij Enschede).


De keuken installatie klaar maken

Als de keuken door de leverancier geplaatst gaat worden, moet het leidingwerk helemaal volgens tekening gereed zijn. Het is belangrijk om tijdig te weten wanneer de keuken geplaatst gaat worden en dat de technische tekening tijdig voorhanden is. Bij bijna al onze grote verbouwingen maken wij de keuken volgens tekening installatie klaar.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl