Skip to main content

De meest Gay-friendly aannemer van Nederland!

Hoe het zo kwam….

Eerlijk is eerlijk, we weten zelf ook niet goed hoe het zo is gekomen… Maar we doen al meer dan 10 jaar regelmatig projecten voor de lgbtq-community. Het maakt natuurlijk eigenlijk geen reet uit….we werken aan het huis/pand en doen dat met net zo veel liefde als we voor alle andere klanten doen. Nou ja, misschien zit het hem daarin…we behandelen gewoon iedereen gelijk. Oh, ja nou misschien dan toch nog een puntje….mooi wonen en inrichten is vaak wel een ding voor de lgbtq-community en ja, natuurlijk voor ons ook…..dus daar zit de klik!

We helpen ook jou graag!

Vrouwvriendelijk

We kunnen ook met trots zeggen dat we daarnaast ook de meest vrouwvriendelijke aannemer van Nederland zijn. Al vanaf het begin is meer dan de helft van Novo’s klanten vrouw. Eigenlijk heel logisch, want zoveel vrouwen zijn dol op wonen, inrichting en design en uitmuntende projectmanagers van hun eigen verbouwing bovendien.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl