Skip to main content

Nature stijl

Nature: Een decoratieve houten trap als boekenladder, een planten-lab, veel hout en steen. Alles kan bij het thema Nature! Dieren staan symbool voor de natuur, dus als je bijvoorbeeld vogels houdt kan je in de woonkamer heel theatraal een gietijzeren volière zetten. Dit geeft niet alleen meer ruimte vanwege het doorkijkeffect, maar draagt ook bij aan de sfeer van de natuur.

Evenals bij de stijl van modern rustiek zijn de hoofdkleuren vooral neutraal en licht. Je kan natuurlijk ook kiezen om met donkere kleuren te verven, als je maar de in huis haalt. De meubels die je in je vertrekken gebruikt zijn dan ook gemaakt van natuurproducten en grondstoffen, zoals hout, ijzer en diverse steensoorten.  De stoelen en de eettafel in de eetkamer zijn uit een massief hout vervaardigd en het liefst wat grover bewerkt dan in bijvoorbeeld een klassieke inrichting. Gietijzeren stoelen die niet meer lekker zitten hoeven niet weggegooid te worden, ze kunnen namelijk prima dienst doen als bijzettafels of nachtkastjes! 
Mensen met groene vingers kunnen ook dit thema verder doorvoeren door een kas te hebben waarin kruiden gehouden worden, gegarandeerd een echte blikvanger!

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl