Skip to main content

Tribal africa woonstijl

Tribal Africa: Denk je aan Afrika, dan denk je aan de prachtige natuur, de koloniale cultuur en de warme ondergaande zon! Dit kan je op verschillende manieren terug laten komen in je huis door te werken met natuurlijke materialen zoals steen, riet, hout, linnen en brons. Deze zijn niet alleen rijk aan kleur, maar geven aan textuur aan je interieur. De rijke en kleurrijke cultuur van het Afrikaanse continent leent zich dus uitstekend als inspiratiebron voor je huis! Voor een modern Afrikaanse interieur kan je het beste de wanden in een lichte doch warme kleur schilderen en materialen en opvallende kleuren als okergeel, lichtbruin en burnt orange voor decoratieve elementen.

Als je liever een traditioneel warm Afrikaanse interieur wilt kan je de wanden in natuurlijk pigmenten verven. De beste opties hiervoor zijn aardetinten zoals bruin, okergeel en zandkleur. Terracotta vloeren zijn niet alleen helemaal in de Afrikaanse kolonialen sfeer, zij zijn ook erg duurzaam en kunnen wel tegen een stootje. 
De decoratieve elementen in je huis zijn bepalend voor de sfeer die je neer wilt zetten,dus kies deze zorgvuldig! In de Afrikaanse cultuur staan dieren en de natuur centraal, dus ga bijvoorbeeld voor een zebra-print vloerkleed of kussenslopen met dieren-prints. Leer en bont zijn ook een goede optie! Maskers en beelden van donker ebbenhout zijn de meest gekende decoraties uit Afrika, maar mogen zeker niet ontbreken in je huis. Afrikaanse kunst is erg expressief en kleurrijk en zal heel goed staan in een modern Afrikaans interieur vanwege de neutrale wanden.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl