Skip to main content

WC
advies

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Een zwevend toilet is niet alleen fraai om te zien, maar biedt ook de mogelijkheid om het gemakkelijk schoon te houden (met name onder het toilet) en is dus zeer hygiënisch.

Waar u op moet letten

Hangsysteem: wij raden u af om te bezuinigen op het hangsysteem. Dit omdat het gehele hangtoilet daar op steunt. Een badkamer en toilet blijven (ook al is het achter de muur) vochtige ruimtes met verhoogd risico op corrosie. Het hangsysteem bestaat uit een metalen frame op poten. Maar die kunnen dus wel doorroesten, of bezwijken onder zwaar gewicht of spelende kinderen. Daarom kan u beter een kwaliteit frame van bijvoorbeeld Geberit www.geberit.nl aanschaffen, want die zijn van extra dik metaal gemaakt en hebben een goede anti-roest coating. Bovendien heeft Geberit tegenwoordig ook nog een hele fraaie totaal oplossing, Geberit Monolith genaamd, die wij voor u kunnen bestellen en plaatsen (prijs op aanvraag) Link naar de Geberit Monolith: http://www.geberit.nl/geberit/inet/nl/wcmsnl.nsf/pages/prod-pron-28

Kalkbestendig keramiek & hygiënisch keramiek: ook hier zal de investering zich terug kunnen verdienen. De betere merken toiletpotten (Villeroy & Boch, Sphinx etc) voeren dit soort opties. Bij kalkbestendig keramiek is schoonmaken gemakkelijker en vergt minder schoonmaakmiddel, maar belangrijker nog zal de levensduur langer zijn. Met kleine kinderen in de buurt kan het een prettig idee zijn dat de toiletpot altijd hygiënisch is door het zelfreinigende vermogen van de verwerkte zilverionen. Voor meer informatie zie de websites http://www.villeroy-boch.com of http://www.sphinx.nl.


Toiletbril: denk aan een Soft Closing en/of Clicksysteem

Soft Closing: sinds de televisieserie “Het Blok” is de zacht neergaande toiletbril niet meer weg te denken door de nadruk die “Brad en Tobias” daarop legden. Toch bestaat het principe al enige tijd. Desalniettemin is het een mooi systeem dat het irritante gekletter van de toiletbril voorkomt.
Clicksysteem: een toiletbril die met één beweging van de pot afkan. Dat betekent makkelijk schoonmaken!


Het fontein

Wasbak: let bij de keuze van het fonteintje in de toiletruimte erop dat deze voldoende diepte heeft, zodat men gemakkelijk handen kan wassen in de kleine wasbak. 
Afvoer: Novo kan afvoerpijpen in de muur verwerken. Dit, in combinatie met een design siffon, ziet er zeer verzorgd en fraai uit.


Tegelwerk

Wat voor tegels zijn het beste? en wat voor voeg? In termen van hygiene en dus zeker in de fase met kleine kinderen is het verstandiger om voor een gladdere tegel met een zo klein mogelijke voeg te gaan. Verder maken donkere tegels een ruimte klein, dus dat lijkt niet verstandig in het kleinste kamertje……Maar een beetje contrast heb je altijd nodig, anders wordt het flets. 

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl