Zolder
advies

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Creëren van kamers

Vaak wordt er met een zolder niet veel meer gedaan dan wat dozen met oude rommel bewaren. Eigenlijk is dat zonde! Novo kan u helpen om uw zolder om te toveren tot een volwaardige leefruimte door het creëren van kamers.


Afwerken dakkapel

Novo plaats geen dakkapellen, maar werkt ze wel regelmatig af. Voor het plaatsten van dakkapellen raden wij altijd www.ruiterdakkapellen.nl aan, omdat ze snel en professioneel zijn en toch goed geprijsd zijn. Het afwerken van een dakkapel kan de leverancier van de dakkapel ook wel doen, maar dat is niet hun specialiteit. Bovendien is Novo veel voordeliger voor de arbeidsintensieve afwerk-werkzaamheden. Ook het verwerken van elektra en halogeen verlichting hoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Washok

Staat uw wasmachine en/of droger nog in de badkamer? Dat is toch zonde van de badkamer? Waarom creëert u niet een mooi ruim washok op zolder? Met een wastafel en werkbank zodat er eindelijk ruimte is om de was naar behoren te doen. En dat zonder dat het vuile wasgoed hinderlijk in de gang of de badkamer ligt! Mocht u de mogelijkheden verder willen bespreken, dan horen wij dat graag.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl