Skip to main content

Nieuwbouw afbouw

Contact

We maken graag vrijblijvend een kosteninschatting.

Bel mij Ik mail jullie

Verbouwingsvraag

Hoeveel kost het maken
van een volledige uitbouw?

Novo verricht continu op verschillende plaatsen in Nederland de afbouw van zojuist opgeleverde huizen(nieuwbouwwoningen).

Meestal laten de opdrachtgevers het huis casco opleveren en doet Novo de volledige afbouw inclusief al het stuc en schilderwerk, installatieklaar maken van de keuken, volledig plaatsen van badkamer(s) en toilet(ten) en vaak ook het op hoogte (omlaag) brengen van de electra. De meerprijs die de bouwende aannemer voor deze zaken rekent ligt vaak erg hoog. Novo kan dit echter heel voordelig en tevens levert Novo hoogwaardiger werk af. We hebben al veel projecten op bijvoorbeeld Ijburg afgerond. Een leuk en altijd te bezichtigen voorbeeld is restaurant Bloem op Ijburg, waarvoor wij ook de volledige afbouw hebben verricht. Al het stucwerk en ook de interieurbouw van de vaste banken, maar ook het schilderwerk inclusief het geschilderde schoolbord zijn door Novo gedaan. Ook hier hebben we de keukeninstallatie klaar gemaakt en de toiletten geplaatst. Zie onderstaand enkele foto’s:

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl