Skip to main content

Beach woonstijl

Hierbij moet u denken aan een  woonstijl, die rust en ruimte uitstraalt. Grote ramen met witte gordijnen die langzaam heen en weer waaien door  de wind. Lichte tinten als wit en zandkleur. Houten witte planken op de vloer die licht zijn geschuurd.  Ook wit gebleekt of geborsteld laminaat kan erg mooi zijn voor de echte Beach woonstijl.

Simpelheid siert in dit geval, dus is het van belang alleen het standaard meubilair neer te zetten, zoals een mooie witte opgeschuurde stoel, met alleen een kleed of een kussen er op. Een witte ledikant in de slaapkamer mooi afgewerkt met rustige pasteltinten beddengoed. Bij pasteltinten moet er vooral gedacht worden aan de kleuren lichtblauw, lichtturqioos, crème en zand. Ook lichte houttinten passen goed bij de woonstijl en bijvoorbeeld marineblauwe afwerkingen. Als decoratie moet u denken aan authentieke zeilbootjes, mooie schelpen of een vaas met zand er in.

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl