Keuken

Keukens verbouwen

Novo bouwt en verbouwt alle soorten keukens, meestal wordt de keuken door de keukenspecialist/verkoper zelf geplaatst, in ieder geval als de keuken in Duitsland is aangeschaft. Als het om een Ikea keuken gaat dan plaatsen wij de keuken. 

In geval van levering van een keuken door een nederlandse leverancier dan kan het zijn dat u de keuze krijgt. Als het om een echt granito blad gaat raden wij u aan daar een specialist voor te vinden, maar het plaatsen van keuken met een composiet of houtenblad doen wij regelmatig. Ook hier weer een keuze voor vloerverwarming, of (design) radiatoren, kunststof of houten kozijnen, eiken of luxe bamboe houtenvloeren plaatsen danwel tegelen met tegels, granito of marmer danwel de populaire gietvloer.

Keuken inrichting advies

Bekijk onze Keuken advies pagina met specifieke inrichtingstips en trends op het gebied van keukeninrichting.  

Referenties

Novo heeft al meer dan 1000 projecten met succes en naar tevredenheid van haar klanten afgerond. Het gaat daarbij om een breed scala aan projecten van luxe villa’s tot stad appartementen. Ook de projecten verschillen van alleen een badkamer verbouwen tot complete renovaties en afbouw van nieuwbouw huizen. Ook in de zakelijk markt doen wij opdrachten voor hotels & pensions, kantoren en retail. Wij werken voor allerlei soorten klanten: advocaten, artsen, ondernemers, professionals in de zakelijk markt, marketeers en sales managers, etc. Kijk ook eens op Marktplaats.nl om daar referenties van onze klanten te lezen onderaan de advertentie!

Laat ons vrijblijvend
een kosteninschatting maken... en laat je verbazen!

Vraag vrijblijvend een gesprek aan:

Wij hebben gegarandeerd de scherpste prijzen voor de hoogste kwaliteit in de markt! We komen geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en kosteninschatting. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Wij verkrijgen meer dan 50% van onze opdrachten via positieve referenties van bestaande en oude klanten. We hebben meer dan 1000 referenties door heel Nederland.

We zien er naar uit om ook met jou samen te werken!
Samen maken we jouw droom waar!

We komen graag vrijblijvend een kosteninschatting maken.
We nemen binnen 24 uur contact op:

Novo op social media

E-mail ons je wensen

Wij werken het liefst per email. Dat scheelt kosten. We reageren altijd binnen 1 werkdag.

bezichtiging aanvragen

Vraag een bezichtiging aan. Wij komen vrijblijvend langs voor de kosteninschatting.

Kantoor & Showroom

Heivlinderweg 61
1113 LS Diemen
KvK 34371241
Bouwend Nederland 845066
E-mail: info@novobouw.nl